top of page

Paketit

essential-oils-1851027_1920_edited.jpg

HÄÄ/JUHLA PAKETIT, KAVERI-ILTA/PÄIVÄ, HYVINVOINTIPÄIVÄT

Nämä kokonaisuudet muodostuvat valinnaisesta hoidosta: Kokovartalo turvesauna, suklaa naamio ( Kasvot / kokovartalo ) Yrttisauna tai morsiussauna sekä illallisesta talvipuutarhassamme. Käytän kaikissa hoidoissa puhtaita luonnontuotteita sekä illalliskokonaisuudet mietitään yhdessä asiakkaiden  kanssa.

SOITA JA TILAA TARJOUS HALUAMASTASI PAKETISTA, NIIN VOIMME SUUNITELLA MAHTAVAN PÄIVÄN YSTÄVILLESI / TYÖKAVEREILLESI. 

 

TURVESAUNASSA koko keho verhotaan mahtavaan suoturpeeseen ja mennään aidon puusaunan lauteille nauttimaan pehmeiden löylyjen hellästä lämmöstä lisäten tällä tavalla hoitoturpeen vaikutusta. Koko hoidon aikan nautitaan virvoittavaa yrttijuomaa. Hoito kestää n. tunnin, jonka jälkeen siirrymme talvipuutarhaamme lounastamaan/ illastamaan asiakkaan valitseman ruokakokonaisuuden puitteissa. Hinta alk. 85 € menyy kokonaisuudesta riippuen.

 

IHANA LUOMU RAAKASUKLAA antaa iholle ylellisen ja pehmeän tunnun, kun suklaakuorrutus on tehty koko keholle tai vaikka kasvoille.  Lämmin suklaa hierotaan kauttaalle koko kehon alueelle ja annetaan vaikuttaa reilu puolituntia.  Raakakaako sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa ja jopa 10 prosenttia kaakaon painosta on antioksidantteja. Raakakaakao sisältää kaikista maailman ruoka-aineista suurimpia pitoisuuksia magnesiumia sekä korkeita pitoisuuksia rautaa, kromia, sinkkiä, rikkiä ja kuparia. Kaakao kuumentamattomassa muodossa sisältää myös paljon E- ja C-vitamiineja sekä suuren määrän aivojemme mielihyvää tuottaviin välittäjäaineisiin vaikuttavia ainesosia ja niiden rakennusaineita. Suklaahoidon myötä keho saa  varsinaisen voimapläjäyksen.  

Ylellinen suklaahoito kestää n. tunnin. Ylellisen suklaahoidon jälkeen lounas/illallinen talvipuutarhassamme asiakkaan valitseman menyykokonaisuuden puitteissa. Hinta alkaen 85 € menyy kokonaisuudesta riippuen.

 

KAVERI-ILLASSA/PÄIVÄSSÄ kokonaisuuden voi räätälöidä ryhmän mieltymyksen mukaisesti. Jooga päivä, huolehdi kehostasi päivä, valmista luonnonkosmetiikka itse/ yrttilääkintää tai vaikkapa hemmottelupäivä. Jokainen palanen voidaan koota ryhmän ja tarpeiden mukaan. Ryhmän maksimikoko 10 hlö, isompien ryhmien päivät/ illat voidaan järjestää ulkopuolisisissa tiloissa. Pakettiin kuuluu 1 suunniteltu akvititeetti sekä lounas/illallinen talvipuutarhassamme asiakkaan valitseman menyykokonaisuuden puitteissa. Hinta alk.150 € pakettikokonaisuudesta riippuen 

 

HÄÄPAKETEISSA hääpari tai sulhanen / morsian tai heidän ystävänsä voivat järjestää LUXUSPAKETIN joko yhdessä hääparille tai kummallekkin erikseen. Luxuspaketin voi koota valitusta hoidosta: Ruusu/hunajasauna, ruusu/suklaasauna, turve/yrttisauna. Tai jos on omia toiveita voimme toteuttaa myös tilaisuuden vieraiden omilla raameilla. Saunomisten ja hoitojen jäkeen nautimme illallista talvipuutarhassamme. Hinta alkaen 120 €  kokonaispaketista riippuen. 

bottom of page