top of page

Kalevalainen jäsenkorjaus

stones-1557673_1280.jpg

Kalevalainen jäsenkorjaus on kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka perustuu vanhaan  perinnetietoon ja ihmisrakenteen tuntemukseen. Opiskelen tällähetkellä kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi. Virheelliset lihaskuormitukset, tapaturmat, synnytys tai traumaattiset kokemukset voivat aiheuttaa muutoksia kehon toiminnoissa. Nämä muutokset voivat ilmetä kudosnesteiden kertyminä, lihasten, jänteiden sekä lihaskalvojen kiputilana.

Kiristyneet lihakset, jänteet ja lihaskalvot alkavat pikkuhiljaa vetämään kehon eri osia virheasentoon. Yleisimmin virheasentojen kohteena ovat lantiokori ja selkäranka. Kun kehon kireys- ja  jännitystila jatkuu riitävän kauan myös kudosneste, verenkierto ja hermoston toiminta häiriintyy.

Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu kineettisten  ketjujen ja kudosnestekieron tasapainoittamiseen jalkapohjista kalloon saakka mobiilisaatiokäsittelyn avulla.

Kalevalainen jäsenkorjaaja ei pyri hoitamaan pelkästään kipukohtaa, vaan pyritään hoitamaan myös ongelman aiheuttaja. Hoito on turvallista eikä asiakkaalle aiheuteta kipua. Lisäksi annetaan ohjeita mm. miten kehon asentovirheitä tulisi korjata sekä tietoutta miten ruokavalio vaikuttaa kehomme toimintoihin.

 

Milloin kannattaa hakeutua kalevalaiseen jäsenkorjaukseen:

Tuki- ja liikuntaelinten kiputilat

Lihas ja niveljäykkyyttä

Kasvukivut

kylmät raajat

Rannekanavan kivut ja jäykkyys

Tenniskyynerpää

Päänsäryt / Migreeni

Jäätynyt olkapää tai käden liikeradan ongelmat

Niska- hartiaseudun kiputilat

Skolioosi

Lonkkakipu

Polvikipu

 

Vasta aiheet:

Akuutit luunmurtumat, lihasrepeämät, osteoporoosi, kasvaimet, infektiot, halvaukset, kaulavaltimon ahtauma, sidekudos- ja reumataudit, leikkausten jälkitilat.

 

Hoidon kesto n. 2 tuntia.   Hinta  50 €

bottom of page