top of page
CONNECTION nettiin_edited.jpg
ilo_edited.png
lohtu_edited.png
rohkeus_edited.png

LOHTU:
Saniainen, puolukka, metsätähti.

 

Me kaikki tarvitsemme lohtua, halausta sekä tukea jossain elämämme vaihees- sa. Voimme kohdata menetyksiä, sai- rastua tai muuten vaan olla surullisia. Lohtutipat ovat kuin lämmin äidin syli joka syleilee meitä pyyteettömällä ja äärettömällä rakkaudella. Kaikesta ei tarvitse aina selviytyä yksin, voimme pyytää ystäviltämme apua...ja miten hyvältä ystävän apu tuntuukin. Lohtutipat auttavat meitä tuntemaan rauhaa, pelottomuutta sekä lempeää rakkautta. Kun myös itse ojennat auttavan kätesi kanssakulkijoillesi huomaatkin miten hyvältä se tuntuu.

 

Voimalause: Uskallan pyytää apua, ojennan mielelläni auttavan käteni muille. Olen turvassa.

Hinta: 18€

ROHKEUS:

Tuomi , valkoinen lilja, sinivuokko

 

Uskallatko olla se kuka todellisuudessa olet. Uskallatko ilmaista mielipiteesi asioista, uskallammeko kohdata elämämme haasteet. Nämä tipat an- tavat voimaa mennä eteenpäin, rohkeutta toteuttaa unelmat, kohdata elämän haasteet, katsoa asioita myös toisen ihmisen näkökulmasta. Katkeruudesta ja vihasta irtipäästäminen vapauttaa kehostamme jännitystiloja. Tipat auttavat ymmärtämään miten paljon elämässämme on hyviä asioita ympärillämme.

Voimalause:

Olen rohkea, uskallan vastaanottaa elämäni juuri sellaisena kuin se tulee

Hinta: 18€

voima_edited.png

ILO:

Ruusu, metsätähti, valkoinen syreeni, kissankello

Ilon tipat tuovat elämäämme iloa, myötätuntoisuutta, hersyävää nau- rua, hulluttelua, kaikkea mikä saa meidät iloiseksi. On aika vapauttaa sisäinen lapsi ja riemuita elämästä. Pyydä ilon enkeleitä avuksi autta- maan näkemään tunnelukkosi, mikä on ilosi esteenä.

 

Voimalause:

Minä olen täynnä iloa, kaikki ympärilläni oleva on täynnä iloa.

Hinta: 18€

VOIMA:

Mustikka, suovesi, suomänty

Miellämme sanan voima yleensä fyysiseen voimaan, mutta yksi tärkeä tekijä kehomme vitaliteetin ylläpitäjänä on henkinen voima. Kun henkiset voimavaramme ovat heikossa kunnossa, heijastuu tämä myös fyysiseen kehoomme. Tipat auttavat irroittautumaan asioista jotka kuluttavat voimavarojamme; vaikeat ihmissuhteet, kiusattuna oleminen, alistettu, antaa valmiutta puolustaa itseään, auttaa saattamaan tekemättömät tehtävät päätökseen. Auttaa näkemään omat vahvuudet. Myös oikeanlaisella ravinnolla, riittävällä unella sekä liikunnalla on merkitys kehomme hyvinvointiin.

 

Voimalause:

Minulla on henkistä sekä fyysistä voimaa saattaa keskeneräiset asiat päätökseen. Uskallan puolustaa itseäni, minulla on mahdollisuus toteuttaa haaveeni.

Hinta: 18€

SUOMALAISET CONNECTION KUKKATIPAT

 

Suomalaisista kukista ja kasveista tehdyt tipat ovat apunamme elämämme eri vaiheissa. Käsittelemme sitten surua, olemme pelokkaita, murheellisia, katkeroituneita, ilottomia, koemme alemmuuden tunnetta, rakkaudettomuutta tai voimattomuutta.

Kukkatipat eivät ole tuoksuöljyjä, vaan uutoksia kukista ja kasveista. Kukkaterapialla voidaan vahvistaa ja tukea niin henkisiä, kuin fyysisiäkin kehon toimintoja. Kukkatipat sopivat mainiosti tukemaan myös muita hoitomuotoja.

 

Käyttö: muutama tippa päivässä suun kautta nautittuna muutaman viikon ajan. 

ääni_edited.png
menneeetelamat_edited.png
maaplaneetta_edited.png
azrael_edited.png
valkoiset sisaret_edited.png
muutos_edited.png
parisuhde_edited.png

MUUTOS:
Pujo, ruiskaunokki, nokkonen

 

Jokainen hetki on muutosta. Solumme uudistuvat, tukkamme kasvaa, kasvit kasvavat, pilvet liikkuvat, aurinko paistaa ja kohta voikin olla pilvistä. Voimme myös jämähtää helposti paikoillemme, tutut vanhat tekotavat ovat turvallisia, vanhat ihmissuhteet vaikka ne eivät toimi- sikaan ovat turvallisia, vanha takki jota olemme käyttäneet viimeiset 10 vuotta tuntuu hyvältä...Muutoksen takana on yleensä pelko. Muutos tipat auttavat seisomaan omilla jaloilla, auttavat näkemään asiat toisella tavalla sekä antavat puhtia, jotta muutos voisi tapahtua. Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan elämäämme. Itse voimme luoda elämämme.

Voimalause:

Uskallan elää jatkuvan muutoksen keskellä.

HInta: 18€

PARISUHDE:

Lemmikki, vanamo, ruiskaunokki

Koetko ihmisuhteet tai parisuhteesi haastavaksi, etkö tule työ-

tovereidesi kanssa toimeen. Asetammeko ihmisuhteillemme suuria odotuksia. Toivommeko jonkun ihmisen tuovan elämäämme jotain puuttuvaa. Mediaalinen tulva ryöppyää jatkuvalla syötöllä ihannekuvia ihmissuhteista ja elämästä. Materiaalisuus, rahan valta, sekä jatkuva suojelu omien oikeuksiemme puolesta harhauttaa meidät todellisesta itsestämme sekä siitä tarkoitus perästä miksi olemme tänne inkar- noituneet. Uskallammeko kohdata ja hyväksyä toisen ihmisen sellaise- na kuin hän on. olenko valmis avaamaan toiselle myös kipukohtamme, tai annammeko toisen olla heikko ja vajavainen. Kun kohtaamme todellisen itsemme, voimme kohdata myös myötätuntoisesti toisetkin ihmiset.

 

Voimalause:

Olen myötätuntoinen ja rakastava kaikkea kohtaan.

Kaikki on arvokasta.

HInta: 18€

vastustuskyky_edited.png
luovuus_edited.png

LUOVUUS:
Päivänkakkara, metsäorvokki, mänty

Me olemme syntyneet luovuuden virrasta, sekä myös se kaikki mitä ympärillämme on. Luovuus on tila, jossa kaikki on mahdollista. Avatessamme luovuudelle, voimme toteuttaa ja ilmaista itseämme mitä moninaisemmalla tavalla. Olkoon kyseessä tanssiminen, maalaaminen, käsityöt, suunnitteleminen, laulaminen, musiikin teko yms. luovuuden virran kautta toteutamme sitä, mikä on meille itsemme kannalta merkityksellisintä ja antoisinta. Luovuudessa on voimaa, joka vapauttaa uskomattoman määrän energiaa ympärilleen purkautuessaan. Luovuus saa meidät iloiseksi ja voimalliseksi.

 

Voimalause:

Otan luovuuteni käyt- töön kaikessa suuruudessaan ja an- nan sen virrata vapaasti.

HInta: 18€

VASTUSTUSKYKY:

Siankärsämö, mustikka, nokkonen

Sairastutko herkästi? Fyysinen sekä henkinen kehomme muodostavat kokonaisuuden kehostamme. Jatkuva negatiivinen ajattelutapa, syyttely viha, katkeruus, toisten haukkuminen, säteilysaaste ja vähättely saavat henkisen kehomme epätasapainoon, mikä heijastuu suoranaisesti fyysiseen kehoomme esim. kipuna, heikkoutena tms.Myös toisten ihmisten negatiivinen käyttäytyminen tai ajatteleminen meitä kohtaan voi saada aikaan fyysisiä oireita kuten kipua. Molempien kehojemme ollessa tasapainossa, eivät ulkopuolisten hyökkäykset saa haittavaikutuksia aikaan kehossamme. Näistä tipoista eritoten siankärsämö tekee ympärillemme ikään kuin suojaavan muurin kaikenlaiselle saasteelle. Jälleen kerran mainitsen, että riittävän monipuolisella ravinnolla, liikunnalla sekä tasapainoisella mielenhallinnalla on suuri merkitys koko kehomme hyvinvoinnissa

 

Voimalause:

Ajatukseni ovat täynnä positiivisia asioita, arvostan kehoani.

Teen asioita kohtuudella.

HInta: 18€

deeva_edited.png

DEEVA:
Keltavuokko, ketoneilikka, keväte- sikko, valkovuokko

Kiinostaako tontut, keijut, maahi- set, peikot, veden henget, puiden henget... Nämä tipat ovat syntyneet vuorovaikutuksessa kyseisten apu- reideni kanssa. Nyt siis silmät ja korvat auki....  uusi jännittävä matkasi voi alkaa...  Avaa sydämesi ja pyydä heitä kavereiksesi. Marjan poimin- nasta sekä sieniretkistä tai vaikkapa vaan metsässä samoilemisesta tulee taianomaista. 

 

Voimalause:

Avaan sydämeni ja olen avoin uusille ystävilleni.

Rakkautta on kaikkialla

HInta: 18€

enkelit_edited.png

ENKELIT:

Maariankämmekkä, selestiitti

Enkelit kulkevat vierellämme heti synnyttyämme ja jokaisella meillä onkin oma suojelusenkeli.
On mahtavaa olla näiden olentojen suojeluksessa ja pyytää apuja, kun omat voimat loppuvat. Enkeleiden rakkaus on loputonta ja he jaksavat aina tukea ja kannustaa meitä. Toki he joutuvat joskus myös katsomaan vierestä kun teemme virheitä ja otamme askeleita sivupoluille. Nämä asiat opettavat meitä ymmärtämään

elämää sekä tekojemme ja ajatustemme seurauksia. Voimme pyytää enkeleitä avuksemme löytääksemme elämäntehtävämme, työpaikan tai jonkun muun asian saamisessa. On muistettava, että kaikella on tarkoituksensa, jos emme vaikka saakkaan haluamaamme työpaikka tai muuta toivomaamme asiaa, ei se ehkä olekaan paras vaihtoehto meille, vaan meidän tulisi miettiä jotain muuta vaihtoehtoa. Voimme pyytää enkeleitä välittämään vaikkapa viestiä jollekkin haluamallemme henkilölle. Heidän keinonsa ovat moninaiset auttamistyössä. Enkelitipat auttavat saamaan yhteyttä omaan suojelusenkeliimme, sekä muihinkin enkeleihin. Tipat vahvistavat yhteyttä enkeli illoissa ja meditaatioissa.

 

Voimalause:

Avaan sydämeni enkelien avulle ja rakkaudelle.

Olen valmis luomaan yhteyden enkeleihin.

HInta: 18€

VALKOISET SISARET:

Valkoinen horsma

Valkoiset sisaret edustavat feminniinistä energiaa kauneimmillaan. He ovat ylväitä, rakkaudellisia, sekä voimallisia olentoja edustaen kadon- neen Atlantiksen voimia. Nämä sisaret ovat tulleet avuksemme ihmisille, jotka toimivat hoitotyössä tai tekevät töitä muuten ihmisten auttamiseksi. Tämä olentoluokka edustaa myös kristallista energiaa, jota käytettiin Atlantiksen aikoina moniin tarkoituksiin. Jos sinulle ilmestyy unessa tai näet jossain kristallisen kallon näitä tippoja ottaessasi, olet saanut yhteyden tähän ylvääseen ryhmään. He tuovat uniesi kautta sinulle uu- denlaista tietoutta hoitotyöstä tai ihmisten auttamisessa. Joskus voit alkaa puhumaan aivan kummallisia asioita ihmisväen keskellä tai kaverisi seurassa. Tämä puhe voi saada muu- toksen aikaan kyseisissä ihmisissä. Voit pyytää myös tippoja ottaessasi yhteytesi vahvistumista heihin, tai antamaan selkeän merkin läsnäolostaan.

Voimalause:

Olen avoin auttamis- työssäni, olen avoin korkeammalle rakkaudelle.

HInta: 18€

AZRAEL:
Lehtikuusi, ketoneilikka, kielo

Kuoleman kohdatessa, emme aina ymmärrä sen tarkoitusta. Monesti nuoren tai jopa pienen lapsen poismeno tuottaa suunnattomasti tuskaa. Kuten laulussa sanotaan olemme pienen hetken täällä lainassa vain, kuka pidemmän aikaa ja kuka vähemmän aikaa. Usein kuoleman kohdatessa saatammekin surra lopulta omia surujamme, emmekä poismennyttä. Kuolema on kanava purkaa tunteita monelta tasolta. Se on hyvin puhdistavaa. Jos ajattelemme eri uskonto- luokissa suhtautumista kuolemaan, vaihtelevat tavat hyvinkin paljon. Jossain maassa kuolema on iloinen juhla ja joissain maissa tanssitaan ja iloitaan vainajan puolesta. Täällä skandinaviassa olemme luoneet sure- vamman tyylin. Azrael tipat antavat ymmärrystä kuolemalle sekä käsityksen siitä, että tuo poismennyt henkilö tai eläin on aina vierellämme, vaikka ei fyysisesti olisikaan luonamme. On myös siirtyvän hengen kannalta tärkeää, ettemme pidä häntä kiinni tässä energiakentässä, vaan hän pääsee jatkamaan matkaansa kohti uusia haasteita. Pyydä enkeli Azraelia tueksesi surun hetkellä.

 

Voimalause:

Olen kiitollinen tästä elämästä, kiitos ystävilleni tuonpuoleisessa.

HInta: 18€

MAAPLANEETTA:
Omenapuu, valkoinen harakankello, Tytyrin kivi

Tuntuuko sinusta siltä, että olet joltain muulta planeetalta, tunnetko ikävää kun katselet öistä tähtitaivasta. Oletko tavannut joltain muulta planeetalta tulleita olentoja. Tai onko sinulle kommunikointi muiden planeettalaisten kanssa tuttua. Maaplaneetta tipat auttavat meitä sopeutumaan maaplaneetalle sekä ymmärtämää miksi olemme tääl- lä. Voimme myös kommunikoida ja tehdä yhteistyötä tähtiystäviemme kanssa halutessamme. Uuden ajan lapsille tipat auttavat siirtymisessä maaplaneetalle syntymähetkellä.

 

Voimalause:

Ymmärrän olemassaoloni tarkoituksen maaplaneetalla.

HInta: 18€

MENNEET ELÄMÄT:
Ulpukka, kivettynyt puu, tammi

Puhdistautuminen ja irtipäästäminen kaikesta menneestä vapauttaa ja vie meidät uusille laduille. Olemme saattaneet kokea hyvinkin dramaattisia asioita niin tässä elämässä kuin menneissäkin. Välttämättä ei ole aiheellista penkoa ja muistella vanhoja asioita, vaan tärkeämpää on antaa anteeksi ja pyytää anteeksi kenen kanssa meillä on ollut erimielisyyksiä. On mentävä eteenpäin ja tehtävä asiat niin kuin haluaisimme itsellemme tehtävän. Nämä tipat auttavat esim. regressioterapiassa tuomaan kipeät asiat pintaan ja ymmärtämään niiden tarkoituksen. Myös kaikenlaisessa itsetutkiskelussa sekä omien asioiden syy ja seuraus käsittelyissä pääsemme helpommin ongelman ytimeen. Tietysti on ihmisestä itsestään kiinni, haluaako hän tunnustaa ja käsitellä omia virheitänsä.

Voimalause:

Olen valmis menemään eteenpäin.

Tulevaisuuteni on täynnä rakkautta ja anteeksiantoa.

HInta: 18€

ÄÄNI:

Mänty

Soitatko jotain instrumenttia, laulatko, pidätkö konsertteja, oletko opettaja, näyttelijä, pidätkö puheita ihmisille, teetkö äänihoitoja. Teetpä mitä tahansa, mikä liittyy ääneen, on sinulle mahdollisuus päästä uusiin ulottuvuuksiin Ääni tippojen avustuksella. On vain uskallettava heittäytyä sekä antaa asioiden tulla sinun kauttasi. Jos sinua hermostuttaa/ jännittää tuleva puhe, esiintyminen tai konsertti on tipoista apua myös näihin pulmiin. Sinulla on valtava määrä apujoukkoja tukemassa työtäsi. Ole siis luottavainen, että homma hoituu.

Voimalause:

Luotan itseeni, kaikki menee juuri niin kuin on tarkoituskin.

HInta: 18€

bottom of page